Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Een gift wrapping service tot uw dienst

15, 16, 22 & 23 december

Zaterdag 15 & 22 december (13.30 – 18.00)
zondag 16 & 23 december (13.30 – 17.00)
Bosstraat 17

Jaarlijks gaan we allen op zoek naar toffe geschenken om onze naasten te verrassen. In de Maaseiker speciaalzaken en boetieks vind je zeker iets unieks!

Omdat het oog ook wat wil bieden de Maaseiker handelaren dit jaar een speciale gift wrapping service aan. Enkele inpakspecialisten staan 2 weekends tot uw dienst om uw Maaseiker geschenken om te toveren tot een heel leuk pakje! Zo zullen uw naasten niet alleen genieten van het uiteindelijke geschenk, maar begint het genot al zodra uw mooie pakjes onder de boom liggen.

Moet je tijdens het inpakken even wachten? Geniet van een heerlijke versnapering bij een van de vele horecazaken of op het Winter Foodtruck Festival.

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.