Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Gratis openluchtfilm op de Markt

18 augustus

Op zaterdagavond 18 augustus omstreeks 21u30 kan je op de Markt van Maaseik onder de sterren komen genieten van een openluchtfilm. Vanuit de filmcaravan projecteert men een film met een familiaal karakter & een knipoog naar vroeger. Gezellige zitjes, strobalen, picknickdekentjes, betoverende sfeerlichten, … laat de popcorn maar komen!

Samen met Foodtruckfestival - SMAAK brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van dit partnership doet mensen genieten. 

Naast onze sfeervolle openluchtfilm, leuke bars & hippe foodtrucks brengen we vooral heel veel gezelligheid. De ideale plaats dus om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al hetgeen we te bieden hebben.

En de toegang, die is volledig gratis. 

OPENINGSUREN
Zaterdag 18/08: 21u30 tot 23u00
LOCATIE
Markt
3680 Maaseik


Meer info op smaakfestival.be of Facebook 

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.