Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Winter Foodtruck Festival

15 & 16 december

Zaterdag 15 & zondag 16 december, 14.00 - 22.00, Markt

De voorbije zomers kon je in Maaseik al genieten van het foodtruck festival ‘Smaak’. Dit jaar strijkt de niet-te-missen wintereditie neer op onze mooie Markt, exclusief in Maaseik. Kom voor de verrassende foodtrucks, proef iets helemaal nieuws en ontdek onze animaties terwijl je door de winterse gezelligheid wandelt. Wintersportfans weten dat dit seizoen vraagt om een stevig potje curling. Probeer het zelf eens met een initiatie voor vrienden en familie.

Op de gratis carrousel beleven de kleinsten een onvergetelijke dag.  In het weekend vanaf 17u kun je ook relaxt en lekker gezellig met een liveband de avond ingaan, tijdens onze Acoustic Fire Sessions.

Rondom het standbeeld van Jan & Hubert Van Eyck zal er dus het hele weekend een superknusse en gezellige sfeer heersen!

Verder loop je wellicht nog een coole streetband tegen het lijf, kan je de stad verkennen per koetstaxi met de Kerstman en uiteraard parkeer je de hele maand december gratis op zaterdag.

"Kerstmis in MaasEyck... is a sound that goes pop!"

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.