Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Wishlist Shopping

2 & 3 juni

Dit hele weekend kan je je hart ophalen in Maaseik. Ontdek wat de stad je te bieden heeft en maak kans om je wensen uit te laten te komen! Kies je favoriete items bij een van de vele shops, ontdek je favoriete plaatsjes en proef van de gezellige horeca! Tip: Vaderdag komt eraan dus je kan ook zijn ultieme wensen waarmaken!

Als je klaar bent met je “tour de Maaseik” deponeer dan je Wishlist, t.w.v. maximaal € 1.000, bij een van de inleverpunten of stuur deze naar mywishlist@inmaaseik.be.

Op woensdag 6 juni zullen de wensen van 3 gelukkigen werkelijkheid worden en winnen zij de volledige inhoud van hun Wishlist!

De wishlists zijn hier verkrijgbaar of bij de Maaseiker shops & horeca. Klik hier voor de reglementen.

Tevens kan je je dit weekend vermaken in de stad met onderstaande:

  • Van Eyckfeesten 1 t/m 3 juni
  • Gratis koetsentaxi - zaterdag 2 juni 15:00 - 17:00 uur             
  • Dixieland orkest - zaterdag 2 juni 14:00 – 17:00                        

Op 2 en 3 juni kan je gratis parkeren in de het centrum van Maaseik.

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.