Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Maaseik genomineerd voor “Belfius Smart Belgium Awards”

28-02-2018

Smart Belgium is uitgegroeid tot een ecosysteem waarin bedrijven samen met Belfius en partners volop innoveren. Het doel? Oplossingen aanreiken voor de uitdagingen van lokale overheden, bedrijven, zorgcentra, scholen… en zo een duurzame en slimme toekomst creëren die inspireert tot nieuwe slimme projecten.

De Belfius Smart Belgium Awards bestrijken 3 domeinen – Smart Cities, Smart Companies, Smart Care. Maaseik is genomineerd in de catergorie ‘Belfius Smart City Award < 30.000 inwoners’. Maaseik brengt diensten dichter bij de burger Een snellere en betere dienstverlening? M@ys, oftewel ‘Maaseik at your service’, bewijst dat het helemaal niet zo moeilijk is. Nieuwe loketten, een doorgedreven digitalisatie en een decentralisatie van de diensten maken het leven van de Maaseikenaar een stuk eenvoudiger.

Lees hier meer over de Belfius Smart Belgium Awards.

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.